Συμβουλές

7 Μύθοι και πραγματικότητες για το EMS Training

7 μύθοι & πραγματικότητες για το EMS Training
Τo EMS Training είναι το πλέον καινοτόμο Training στην εξέλιξη της Υγείας και Ευεξίας και αποτελεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο για όλο το σώμα και για κάθε ηλικία.

Εάν όμως δεν χρησιμοποιείται σωστά τότε ενδέχεται να υπάρχουν θέματα τόσο στην υγεία όσο και στην ασφάλεια των πελατών – μελών.

Επειδή έχουμε εντοπίσει λανθασμένες χρήσεις του EMS Training στην αγορά και αποφασίσαμε να καταγράψουμε 7 μύθους που κυκλοφορούν και δεν ακολουθούν τα πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμόζονται για την ασφάλεια και υγεία των πελατών που θέλουν και επιθυμούν να προπονηθούν με τη μέθοδο του EMS Training.

Συνδυασμός EMS Training και διατροφής

Καλωσορίσατε  στην μεγαλύτερη αλυσίδα EMS Training στην Κύπρο. Στόχος των Technofit EMS Studios είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες EMS Training όπου τα μέλη μας να απολαμβάνουν κάθε φορά μια μοναδική εμπειρία προπόνησης.

Στόχος είναι να καταφέρουμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα σας, και γι’ αυτό  σας προτείνουμε ένα σωστό συνδυασμό EMS Training και διατροφής. Ενδεικτικά σας εισηγούμαστε τα παρακάτω.