Σύσφιξη – Μυική Ενδυνάμωση

Η συνεδρία με τη μέθοδο EMS αποτελεί ένα είδος θεραπείας για όλο το σώμα με τη χρήση παλμικού ρεύματος, η οποία συνδυάζει την μεγίστη αποτελεσματικότητα με την εξοικονόμηση χρόνου. Μέσω του ηλεκτρισμού επιτυγχάνεται μυική σύσπαση και το σώμα αντιλαμβάνεται το ίδιο ερέθισμα σαν να κάνει άσκηση με αντιστάσεις. Ο ηλεκτρισμός σε συνδυασμό με την κίνηση και τη σύσπαση του ιδίου του πελάτη έχει σαν αποτέλεσμα να δουλεύει ταυτόχρονα 650 μύες δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στην Ευρώπη αποτελεί βασικό σύστημα θεραπείας επαγγελματιών αθλητών. Η μέθοδος του EMS είναι ασφαλής και δεν εγκυμονεί κίνδυνους, ενώ εκμηδενίζεται ο κίνδυνος τραυματισμών καθώς δεν επιβαρύνουμε τις αρθρώσεις, τους τένοντες και τους συνδέσμους στο σώμα μας.

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της θεραπεία EMS, το 90% όλων των μυών ενεργοποιούνται διαδοχικά με κάθε σύσπαση. Με το EMS οι συσπάσεις των μυών είναι δυνατότερες και πιο έντονες από τη συμβατική προπόνηση ενώ ενεργοποιούνται και οι βαθύτεροι μύες του σώματος, κάτι το οποίο βοηθά στον καλύτερο συγχρονισμό, σύσφιξη και ενδυνάμωση του σώματος.

Πιο συγκεκριμένα:

  •         84% των συμμετεχόντων παρατηρήθηκε εμφανής αύξηση της απόδοσης.
  •         Η μέγιστη δύναμη αυξήθηκε ήδη μετά από 4 συνεδρίες κατά 17%
  •         71% των συμμετεχόντων παρουσίαση εμφανή βελτίωση στην αντοχή.
  •         Μετά από μόλις 12 συνεδρίες οι δείκτες δύναμης – αντοχής αυξήθηκε κατά 108%.
  •         Η μέγιστη απόδοση αυξήθηκε κατά 30% μετά από μόλις 4 εβδομάδες.