Πρωτόκολλα TechnoFit

Το EMS Training εισέρχεται σε μια εποχή εξειδίκευσης.

Στα TechnoFit EMS Studios, μετά από μια σειρά εκπαιδεύσεων, πιστοποιήσεων και κάτω από την καθοδήγηση του Glucker Kolleg Γερμανίας, του Rebody Ισπανίας και την καθοδήγηση της συνεργάτιδας μας Δρ. Άντρης Κωνσταντίνου, έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένα προγράμματα και πρωτόκολλα ανάλογα με τον επιδιωκόμενο στόχο.

Τα Technofit EMS Studios είναι ο κορυφαίος οργανισμός παροχής υπηρεσιών ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS SERVICES)  στην Κύπρο. Από το πρώτο Technofit EMS Studio τον Οκτώβριο του 2016, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών EMS τοποθετώντας έτσι τα θέματα Υγείας και Ασφάλειας ως προϋπόθεση. 

YouTube player

 

Το πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας που εφαρμόζεται  στα Technofit EMS Studios περιλαμβάνει δύο βασικούς πυλώνες: 

  1. Άνθρωπος – Εκπαιδευτής & Μέλος
  2. Εξοπλισμός.

Α. Άνθρωπος – Εκπαιδευτής & Μέλος

–  Όλοι οι Εκπαιδευτές EMS είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από αντίστοιχες σχολές αναγνωρισμένες από το κράτος.
– Όλοι οι Εκπαιδευτές EMS είναι κάτοχοι τουλάχιστον του βασικού επιπέδου πιστοποιητικού εκπαιδευτή EMS από τον επίσημο αντιπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιρίας Miha Bodytec Γερμανίας.
– Όλα τα Technofit EMS Studios μέσω της σχετικής πιστοποίησης συμμετέχουν στο δίκτυο των πιστοποιημένων συνεργατών της επίσημης αντιπροσωπείας της κατασκευάστριας εταιρίας Miha Botytec Γερμανίας. 
– Για το κάθε μέλος λαμβάνεται πριν από την πρώτη συνεδρία πλήρες ιατρικό ιστορικό ώστε να ληφθούν υπόψιν πιθανές αντενδείξεις ή άλλες ιδιαιτερότητες στον σχεδιασμό του προγράμματος.

Τέλος όλα τα Studios είναι 100% συμβατά με το ευρωπαϊκό πρότυπο DIN 33961 το οποίο περιλαμβάνει κανονισμούς σχετικά με τον εξοπλισμό και την χρήση μονάδων EMS.

Β. Εξοπλισμός

Τα Technofit EMS Studios χρησιμοποιούν αποκλειστικά τον αυθεντικό εξοπλισμό της κατασκευάστριας εταιρίας Miha  Bodytec Γερμανίας στον οποίο περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Ιατρικό μηχάνημα Miha Bodytec
  • Γιλέκα, ιμάντες χεριών & ποδιών και ζώνη γλουτών. 

Το κάθε μέλος επίσης έχει την δική του μαγνητική κάρτα (Smart Card) η οποία αποτελεί απαραίτητο εξάρτημα της συσκευής και τοποθετείτε σε αυτή πριν από κάθε συνεδρία αφού σε αυτή είναι αποθηκευμένα όλα τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την συνεδρία του μέλους, όπως επιλεγμένα προγράμματα, εντάσεις σε κάθε μυϊκή ομάδα, κτλ.

Το κάθε μέλος χρησιμοποιεί την δική του προσωπική ειδική στολή Μiha Βodytec underwear την οποία προμηθεύεται από το Studio και πλένεται στους 40 βαθμούς πριν από κάθε χρήση. Η συγκεκριμένη στολή αποτελεί μέρος του εξοπλισμού με προμηθευτή την κατασκευάστρια εταιρία Μiha Βodytec και φέρει πιστοποιητικά σχετικά με την αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή σύνθεση της.

Τα γιλέκα και ο υπόλοιπος εξοπλισμός επίσης πλένονται και απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με την χρήση τους.

Επιπλέον τα Technofit EMS Studios εφαρμόζουν ακόμα ένα μέτρο που θωρακίζει πλήρως τα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας αφού μετά από κάθε χρήση όλος ο εξοπλισμός απολυμαίνεται με ειδικό αντισηπτικό διάλυμα ισοπροπανόλης 70%.

ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΥΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ - ΣΥΣΦΙΞΗΣ

Βασικό Πρωτόκολλο ενδυνάμωσης που απευθύνεται σε αρχάριους για απόκτηση φυσικής κατάστασης και προσαρμογής.

Πρόγραμμα χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις και είναι κατάλληλο για μυϊκή ενδυνάμωση – σύσφιξη.

Επίσης, είναι κατάλληλο για άτομα με διάφορα μυοσκελετικά ή κινητικά προβλήματα.

Η ομάδα των Technofit εμπιστεύεται και έχει την τεχνογνωσία όπως την προσφέρει και την προτείνει η ίδια κατασκευάστρια εταιρεία Miha Bodytec! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να MHN υπάρχουν τραυματισμοί και επιβαρύνσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΥΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ
TechnoFit ADVANCE PROGRAM
ADVANCE PROGRAM

Πρόγραμμα που θα σε “πάρει στο επόμενο επίπεδο”.

Πρόγραμμα υψηλής έντασης που είναι σχεδιασμένο για τους πιο απαιτητικούς με στόχο την μυϊκή ενδυνάμωση και παράλληλα την γράμμωση. Απευθύνεται σε άτομα με καλή φυσική κατάσταση και με το ελάχιστο ένα χρόνο εμπειρία συνεχούς EMS. Είναι πρόγραμμα με συχνότητα αυστηρά ΜΟΝΟ μια φορά την εβδομάδα.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ BY TechnoFit

Πρωτόκολλο με στόχο την βελτίωση της κινητικότητας.

Όπου υπάρχει δυσκολία ή μειωμένη κινητικότητα σε αρθρώσεις της ποδοκνημικής, του ισχίου, της θωρακικής μοίρας, της ωμοπλάτης και της γληνοβραχιόνιας αρθρωσης.

Επίσης εφαρμόζεται και σαν μια συνεδρία αποθεραπείας σε περιπτώσεις έντονου μυϊκού κάματου (στρες) μετά από έντονη μυϊκή εργασία και καταπόνηση των μυών. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και επιταχύνει την απομάκρυνση των κυματογόνων ουσιών και του γαλακτικού οξέως.

Βασική προϋπόθεση αποτελεί ο συνδυασμός του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου με το βασικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης – σύσφιξης.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΛΑΤΗΣ BY TechnoFit
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΛΑΤΗΣ

Πρωτόκολλo ειδικά σχεδιασμένο από την επιστημονική ομάδα των Τechnofit EMS Studios με στόχο την μείωση και την ανακούφιση από τους πόνους της σπονδυλικής στήλης καθώς και βελτίωση των μόνιμων παθήσεων. Το πρόγραμμα είναι ισορροπημένο ώστε να ενεργοποιεί μεγάλες μυϊκές ομάδες δεξιά και αριστερά της σπονδυλικής στήλης με την ίδια όμως ένταση ώστε να φέρει ισορροπία στην δύναμη και στην κατεύθυνση των μυών της πλάτης που εκφύονται και καταφύονται πάνω στη σπονδυλική στήλη, “τραβώντας” την στη σωστή ανατομική της θέση. Με αυτό το τρόπο, η σπονδυλική στήλη έρχεται στο ‘’σημείο πόνου μηδέν’’, όπου κανένας μυς δε δουλεύει παραπάνω ή εις βάρους άλλων μυών. Εάν η πάθηση της σπονδυλικής στήλης του ατόμου είναι ελαφριάς μορφής, τότε το πρόβλημα μπορεί να εξαλειφθεί τελείως.

METABOLIC EMS TRAINING BY TechnoFit

Έρχεται σύντομα.

Φόρμα Επικοινωνίας

    Αφήστε τα στοιχεία σας για δωρεάν δοκιμαστικό!