ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ VacuSLIM Plus Nο 1 ΜΕΘΟΔΟΣ
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
Με ΥΠΟΠΙΕΣΗ στην Κύπρο

H VacuSlim Plus+ είναι μια καινοτόμος μέθοδος υγείας, ομορφιάς και ευεξίας. Πρόκειται για μία μέθοδο η οποία έχει το πλεονέκτημα έναντι άλλων παλαιότερων μεθόδων να συνδυάζει δύο θεραπείες, με δύο διαφορετικές μεθόδους χρησιμοποιώντας τεχνολογία και εξοπλισμό νέας γενιάς.

 1. Θεραπεία υπό πίεση (Vacuum)
 2. Θεραπεία με υπέρυθρη ακτινοβολία (Infrared) IR
YouTube player
YouTube player

Θεραπεία Υποπίεσης Vacuum

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνολογία που με την χρήση ειδικής αντλίας αέρα δημιουργεί και εφαρμόζει εναλλασσόμενη πίεση σε διάφορες διαβαθμίσεις στο κάτω μέρος του σώματος. Αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η αύξηση της παροχής αίματος στο δέρμα και τα υποδόρια στρώματα κάτι που γίνεται εφικτό με την επίδραση της πίεσης και αναρρόφησης στην επιφάνεια του δέρματος. Η αυξημένη δραστηριότητα των ενδοκυτταρικών διεργασιών έχει σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του λιπώδους ιστού στα διάφορα σημεία του σώματος και έτσι τα σωματίδια λίπους και άλλα απόβλητα μεταβολισμού, μέσω της αυξημένης αιματικής ροής υποχρεούνται να εισέλθουν στη κυκλοφορία του αίματος και να οδηγηθούν στους σκελετικούς μύες, όπου χρησιμοποιούνται ως καύσιμο κατά την διάρκεια της κίνησης του σώματος μέσα από το περπάτημα στον διάδρομο.

Με την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος αλλά και της λέμφου πετυχαίνουμε ταχύτερη καύση λίπους, βελτίωση κυτταρίτιδας, απώλεια βάρους και απώλεια πόντων στα διάφορα μέρη του σώματος.

YouTube player

YouTube player

Θεραπεία με υπέρυθρη ακτινοβολία IR INFRARED

Τα χαρακτηριστικά που έχει το υπέρυθρο φως το καθιστούν ικανό και αποτελεσματικό να βοηθά στη διαχείριση ασθενών με οξύ ή χρόνιο πόνο στην ιατρική, στη φυσιοθεραπεία, την αποκατάσταση και την αθλητική ιατρική αφού δεν έχει βλαβερές συνέπειες για τους ιστούς και τα κύτταρα.
Λόγο της ισχυρής διεισδυτικότητας που έχει η υπέρυθρη ακτινοβολία χρησιμοποιείται με επιτυχία στις θεραπείες Υγείας και Ομορφιάς. Το υπέρυθρό φως διαπερνά τα εσωτερικά στρώματα του δέρματος σε βάθος 2-7 εκατοστά απορροφάται από τους φωτουποδοχείς των κυττάρων και έτσι η φωτεινή ενέργεια ξεκινά μία σειρά μεταβολικών διεργασιών σε κυτταρικό επίπεδο. Επιταχύνεται σημαντικά ο μεταβολισμός και η κυκλοφορία του αίματος και κατά συνέπεια η εμφάνιση του δέρματος αφού βελτιώνεται η ελαστικότητα, ζωτικότητα και η όψη του δέρματος αφού γίνετε λείο και απαλό. Επίσης η θεραπεία έχει αντιγηραντική δράση αφού επιταχύνει την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων, βελτιώνει την οξυγόνωση και διεγείρει τους μηχανισμούς ανανέωσης των κυττάρων.

YouTube player

Ιατρική Έρευνα

Μια ανεξάρτητη έρευνα έδειξε ότι η εφαρμογή υπό πίεση στο εσωτερικό της κάψουλας αδυνατήσματος της VacuSlim Plus+ βελτιώνει εντυπωσιακά την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω μέρη του σώματος, όπου (στις περισσότερες περιπτώσεις) συσσωρεύεται λιπώδης ιστός. Η υπό πίεση που εφαρμόζεται στη συσκευή βελτιώνει την καύση λίπους κατά την ελαφριά προπόνηση στον διάδρομο.

Έρευνες αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια 30 λεπτών προπόνησης στον διάδρομο κλειστό μέσα στην κάψουλα VacuSlim Plus+, με μέση ταχύτητα 5 χλμ/ώρα και 10% κλίση, οι θερμίδες καίγονται 5 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με μια συμβατική μισή ώρα προπόνηση στον διάδρομο.

Η έρευνα σε μια ομάδα 200 ατόμων έδειξε επίσης σημαντική βελτίωση του μεταβολισμού μετά από μόλις 10 συνεδρίες στην κάψουλα VacuSlim Plus+. 183 από 200 άτομα που εξετάστηκαν παρατήρησαν βελτίωση στην κατάσταση του δέρματος μετά από 4 συνεδρίες.

Μετά την έναρξη ενός σετ 20 συνεδριών, έγιναν μετρήσεις σώματος (ομάδα 200 ατόμων) προβληματικών περιοχών του σώματος (περιφέρεια μέσης, γοφοί, μηροί, γάμπες και αστραγάλοι).

Η σύγκριση των αποτελεσμάτων «πριν και μετά», απέδειξε αξιοσημείωτα αποτελέσματα – μείωση βάρους και αύξηση της καύσης λίπους. 178 άτομα κατέγραψαν απώλεια στην περιφέρεια του σώματος – πάνω από 12 εκατοστά.

Δραστηριότητα Θερμίδες που καίγονται κατά τη διάρκεια 1 ώρας:

 • Οικιακές δουλειές 150
 • Τένις 420
 • Κολύμβηση (400 μ/ώρα) 300
 • Ποδηλασία (30 χλμ/ώρα) 500
 • Χορός 350
 • Σκουός 690
 • Περπάτημα 140
 • Γρήγορο περπάτημα (6 χλμ/ώρα) 370
 • VacuSlim Plus+ 1300

Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των ερευνών που διεξήχθησαν, η καύση θερμίδων κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην κάψουλα VacuSlim Plus+ είναι σημαντικά υψηλότερη από ό,τι κατά τη διάρκεια της συμβατικής προπόνησης. Λόγω του βελτιωμένου μεταβολισμού, δεν απαιτείται η εφαρμογή δραστικών δίαιτων που προκαλούν κακή διάθεση και έλλειψη συγκέντρωσης. Η αξιολόγηση της υγείας 200 ατόμων που εξετάστηκαν, πριν και μετά από ένα σετ 20 συνεδριών, δεν έδειξε αρνητικές επιπτώσεις της άσκησης υπό πίεση, στην υγεία και την άνεση των εξεταζόμενων ατόμων.

*Medical University of Silesia

Συχνότητα και διάρκεια

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 30 λεπτά και η συχνότητα δυο με τέσσερεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με την περίπτωση.

Αντενδείξεις

Καρκίνος, Καρδιοπάθειες, Επιληψία, Εγκυμοσύνη, Παθήσεις κυκλοφορικού, Μη ελεγχόμενη αρτηριακή πίεση, Οιδήματα, Έντονο πρόβλημα κιρσών και φλεβίτιδας, αιμορραγίες, Ανοικτή πληγή ή πρόσφατη εγχείρηση.

VacuSLIM Machine In Action

YouTube player

Σας περιμένουμε για ένα δωρεάν δοκιμαστικό, στα studio Στροβόλου, Πέρα Χωριού, Λεμεσού & Πάφου!
Τηλεφωνήστε τώρα στο 70001288!

Γνωρίστε τις τιμές μας

Δοκιμάστε το στο Technofit, στα studio Στροβόλου, Πέρα Χωριού, Λεμεσού & Πάφου!

  Αφήστε τα στοιχεία σας για δωρεάν δοκιμαστικό!