EMS Training Blog

Η επιθυμία για δημιουργία έχει υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο!

Ο Χριστόδουλος είχε από μικρός το όραμα για δημιουργία της δικής του επιχείρησης. Μοιράζεται στο SocialCAST podcast, τις εμπειρίες και τις δυσκολίες που τον έχουν κάνει πιο σοφό, έτσι ώστε να διαχειρίζεται μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Κύπρο, στον τομέα της υγείας και ευεξίας.

Δείτε το podcast πιο κάτω:

YouTube player

Διαγωνισμός Technofit – 7 τυχεροί!

technofit giveaway

Γιορτάζουμε τα έβδομα γενέθλια μας και χαρίζουμε σε 7 τυχερούς έναν ολόκληρο μήνα συνεδριών Ems Training και Vacuslim Plus+!!!

Λάβετε μέρος στον super διαγωνισμό!

Τα βήματα είναι πολύ απλά:

 • Κάντε share το συγκεκριμένο post.
 • Χρησιμοποιήστε το hashtag #HappyBirthdayTechnofit.
 • Σχολιάστε ποιος θα θέλατε να κερδίσει το δώρο μαζί σας.

Οι 7 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στις 5/1/24. Ελπίζουμε να απολαμβάνετε κάθε σας στιγμή στα TechnoFit Ems Training Studio!

Ευχαριστούμε που γιορτάζετε μαζί μας!

#7YearsAnniversary #Birthday #TechnoFit #VacuSlimPlus #HappyBirthday #ThankYou

* Αυτός ο διαγωνισμός δε συνδέεται με το Facebook και το Facebook δεν έχει καμία σχέση με τα δώρα και την κλήρωση. Ο αποκλειστικός υπεύθυνος αυτού του διαγωνισμού είναι η TechnoFit EMS Studios – Miha Bodytec.

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις εδώ: technofit.com.cy/oroi-kai-proipotheseis

Ιατρική Έρευνα – Vacuslim

Μια ανεξάρτητη έρευνα έδειξε ότι η εφαρμογή υπό πίεση στο εσωτερικό της κάψουλας αδυνατίσματος της VacuSlim βελτιώνει εντυπωσιακά την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω μέρη του σώματος, όπου (στις περισσότερες περιπτώσεις) συσσωρεύεται λιπώδης ιστός. Η υπό πίεση που εφαρμόζεται στη συσκευή βελτιώνει την καύση λίπους κατά την ελαφριά προπόνηση στον διάδρομο.

Read more

Άρθρο στο Protathlima.com για ανακούφιση πόνων πλάτης με EMS

Πόνοι στην πλάτη

Ευχαριστούμε το Protathlima.com για την φιλοξενία και παρουσίαση.

Τα TECHNOFIT EMS Studios υπόσχονται ανακούφιση από τους πόνους της σπονδυλικής στήλης καθώς και βελτίωση των μόνιμων παθήσεων.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη μας στο Protathlima.com.

Celebrating 5 Years

Όροι & Προϋποθέσεις

 1. Η εταιρεία TechnoFit EMS Studios (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») δημιουργεί διαγωνισμό με τίτλο «Celebrating 5 Years» (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»).
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.
 3. H διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 29/11/2021, έως και 03/12/2021. Ο Διοργανωτής μπορεί με σχετική ανακοίνωση στον δικτυακό χώρο του να αλλάξει την διάρκεια του διαγωνισμού.
 4. Όροι συμμετοχής: Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κλείσετε Δωρεάν δοκιμαστικό για 1 συμμετοχή! Κάθε νέα συνδρομή, κάθε ανανέωση της συνδρομής και κάθε συνεδρία υφιστάμενου μέλους αποτελεί 1 συμμετοχή στο διαγωνισμό!
 5. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο Διαγωνισμό που ακολουθεί τις οδηγίες των όρων και έχει κατατεθεί εντός των ημερομηνιών διεξαγωγής του.
 6. Το δώρο του διαγωνισμού: Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν συνεδρίες EMS για 5 εβδομάδες. 
 7. Οι νικητές ανακηρύσσονται μέσω κλήρωσης η οποία θα διεξάγεται κάθε εβδομάδα στα γραφεία του Διοργανωτή και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 05/11/2021, 12/11/2021, 19/11/2021, 26/11/2021 και 03/11/2021. 
 8. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) οι εργαζόμενοι της εταιρείας του Διοργανωτή, β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών, γ) όσοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμο κατά τη χρήση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο έλεγχος της ταυτοπροσωπίας.
 9. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται στο διαδικτυακό τόπο του Διοργανωτή με ειδική ανάρτηση. Για την παραλαβή του δώρου απαιτείται η δήλωση αληθινών στοιχείων των τυχερών. 
 10. Αυτός ο διαγωνισμός δεν συνδέεται με το Facebook και το Facebook δεν έχει καμία σχέση με τα δώρα και την κλήρωση. Ο αποκλειστικός υπεύθυνος αυτού του διαγωνισμού είναι η TechnoFit EMS Studios.

Καλή επιτυχία! 

Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να απολαμβάνω τις προσαρμογές και τα οφέλη ενός προγράμματος ενδυνάμωσης και αντοχής;

Τον τελευταίο καιρό και ειδικά στην περίοδο που ζούμε με την πανδημία του COVID 19 ακούμε όλο και περισσότερο τον όρο detraining ή αποπροπόνηση. Τι ακριβώς εννοούμε με τον παραπάνω όρο, και τι ακριβώς συμβαίνει όταν το μυϊκό σύστημα σταματά να δέχεται τα ερεθίσματα ενός προγράμματος ενδυνάμωσης; Με τον όρο detraining εννοούμε την περίοδο διακοπής ή αποχής από την προπονητική διαδικασία η οποία διακρίνεται σε εκούσια όταν αφορά ηθελημένη διακοπή όπως διακοπές ή ακούσια σε περιπτώσεις ασθένειας, τραυματισμού ή περιοριστικά μέτρα (καραντίνα).

Read more

EMS Training: επιστημονική οδηγία ενσωματωμένη στην πράξη!

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το EMS Training είναι μια από τις «κορυφαίες τάσεις» στη Γερμανική αγορά ειδών φυσικής κατάστασης και υγείας. Αυτό το εξελιγμένο είδος προπόνησης και αποκατάστασης έχει εδραιωθεί ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, των επιδόσεων και της υγείας. Ωστόσο αυτή η τεχνολογία υψηλού επιπέδου δεν παίζει το μοναδικό αποφασιστικό ρόλο. Εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά και απαραίτητο για τη διασφάλιση της προπόνησης και ασφαλούς εφαρμογής, παίζει ο εκπαιδευτής. Γνωρίζει καλά τους πελάτες και χρησιμοποιεί το «εργαλείο EMS» ώστε να ρυθμίσει ένα ερέθισμα σχετικό με την προπόνηση στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Συνοδεύει και επιτηρεί την πρόοδο και ταυτόχρονα λειτουργεί ως σύμβουλος για μια σωστή διατροφή και έναν υγιή τρόπο ζωής. Τα ραντεβού και η υποστήριξη διασφαλίζουν επίσης ένα βιώσιμο κίνητρο μαζί με μια επαρκή τακτικότητα προπόνησης, μέσω των οποίων επιτυγχάνονται με τον καλύτερο τρόπο οι διάφοροι στόχοι.

Read more

Κρεατινική κινάση (CPK) και EMS Training

Η κρεατινική κινάση (CPK) είναι ένα ένζυμο που βρίσκεται στους σκελετικούς μυς, στον καρδιακό μυϊκό ιστό και σε μικρότερες ποσότητες στον εγκέφαλο. Αποτελεί το ενεργειακό απόθεμα του οργανισμού και εξασφαλίζει ότι υπάρχει αρκετή ενέργεια για την απαιτούμενη απόδοση παραγωγής έργου. Σε περιπτώσεις αυξημένης καταστροφής κυττάρων-ιστών, το ένζυμο «διαχέεται» στο αίμα και εμφανίζονται υψηλά επίπεδα CPK. Οι αυξημένες τιμές CPK μπορεί να προκληθούν από διάφορες αιτίες και μπορεί να αποτελούν ενδείξεις μιας ενδεχόμενης παθολογικής κατάστασης (μυϊκές δυστροφίες, μυϊκές παθήσεις, έμφραγμα του μυοκαρδίου κα.).

Read more

Επανέναρξη Εργασιών

Σύμφωνα με το διάταγμα (Αρ. 20) της 30/4/2020 του Υπουργού Υγείας και την νομική γνωμάτευση τα Technofit EMS Studios εμπίπτουν στην Ά φάση χαλάρωσής των μέτρων λόγω του COVID-19 ως επιχείρηση λιανικού εμπορίου. Έτσι από 11/05/2020 όλα μας το στούντιο θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους κανονικά.

Read more